14. juni 2009

Universitetsfestival..

Oppdaterte ikke i går, for var hjemme så seint, men her kommer en oppdatering!

I går dro jeg og Becky til Hannah, så hang vi rundt i en park og venta på Hollie og Craig, og det tok laaang tid, så vi gikk likså godt opptil universitetet hvor "festivalen" skulle være. Etter 40 år med venting, kom endelig Hollie og Craig og en annen dude jeg ikke husker navnet på..

Så satt vi der på gresset og slappa av og hadde det egentlig ekstremt digg, og jeg som 17-åring gjorde noe ulovlig, fikk nemlig kjøpt noe man må være 18 for å få kjøpt, men jeg skal ikke si det her.. (ikke vanskelig å gjette at det var en pornofilm liksom, de selger jo for det meste det på festivaler).. Men nok om det. Vi hadde det så koslig atte, satt der og spiste popcorn og Haribo som hadde godt ut på dato, og "breadsticks" (brødpinner?)...

Klokka 22 dro vi mot byen for å få oss en Subway, og jeg lover.. En Subway har ALDRI smakt så godt!


Så begynte det å regne litt, deilig å gå fra byen og til Hannah og spise Subway i regnet og synge "I'm singin' in the rain"... Så ble vi plukka opp av Andy ved midnatt og det var godt å finne senga..

I dag er min siste søndag i England. Tida har godt farlig fort, og snart står jeg plutselig på flyplassen.. Har skrivd ut billetten min, og kofferten ligger åpen på rommet, med ting som jeg ikke trenger pakka nedi.. Sees snart.

Ingen kommentarer:

-